Onze 3 doelen voor 2023

Onze 3 doelen voor 2023

Dit jaar gaan we echt een keer doelen stellen. Want we willen ervoor zorgen dat nog meer mensen kunnen gaan genieten van onze heerlijke koeken. Graag zijn we open over de weg die we willen inslaan met BijZonder Lekker Gebak. Want een doel bereiken gaat makkelijker als je er andere over verteld.

1. Nieuwe website

We zijn bezig met plannen maken voor een nieuwe website. Onze huidige website is voor ons niet altijd de meest gemakkelijke als we aanpassingen willen doen. We hopen dan ook in 2023 een nieuwe website te kunnen lanceren. Hierbij kijken we ook meteen naar onze branding, de uitstraling en het gevoel wat we daarbij mee geven. Updates hierover volgen nog.

2. 30% meer omzet t.a.v. 2022

In 2023 bestaat BijZonder Lekker Gebak in Februari 2 jaar. Die 2 jaar hebben we nog niet quitte gespeeld dus hopelijk dit jaar wel! Onze omzet hopen we te verhogen en ook onze uitgaven zijn minder hoog ivm dat we onze apparatuur al hebben en onze voorraad ook al meer aangevuld is. Dus altijd welkom om ons te helpen door onze koeken te kopen!

3. Meer structuur aanbrengen

Het maken van concrete plannen en doelen ligt ons van nature niet zo, we zijn heel goed in ideeën bedenken en dromen. Maar om van BijZonder Lekker Gebak meer succes te maken willen we dit nu wel meer gaan doen. Zo zijn het schrijven van meer nieuwsbrieven, blogs en ook een nieuwe website plannen waar we nu druk mee bezig zijn.

Onze visie

Vegan gebak de norm maken!

Niet meer bijzonder of anders, maar gewoon normaal. En dat kan want onze producten doen niet onder aan de dierlijke variant. Doordat wij plantaardige, ambachtelijke en handgemaakte koeken bakken met het gebruik van lokale, biologische en Fair Trade ingrediënten.

Volg ons de komende tijd in alle aanpassingen, veranderingen maar juist ook in het vertrouwde:

De lekkerste vegan koeken!

Laat een reactie achter

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.