Hi, wij zijn Koek & Kruimels!

Onze missie
Vegan gebak de norm maken. Onze koeken zijn plantaardig, ambachtelijk en handgemaakt. De ingrediënten zijn zoveel mogelijk lokaal, biologisch en/of Fairtrade.

Een betere wereld begint bij jezelf!

Wij maken de keuze makkelijker voor jou om niet alleen lekker te smullen, maar dit ook met een goed gevoel te kunnen doen. Zo zijn wij van mening dat zuivel en eieren niet (meer) nodig zijn. Dit omdat er nu veel plantaardige alternatieven zijn die een zelfde smaak geven aan de producten.

Elke bestelling een donatie

Ook doneren wij per bestelling € 1,- aan een goed doel. Wil jij weten welk goed doel wij dit seizoen steunen? Lees beneden verder!

Greet's favo

Sowieso Frisse Framboos! Hij is zo lekker fris en zuur & dan ook nog smeuig aan de binnenkant. YUM! Voeg 'm toe aan je winkelmand.

Rianne's lieveling

Ambachtelijke Appel! Okey, okey. Het ligt er maar net aan waar ik zin in heb. Maar mijn favoriet is toch echt wel de Ambachtelijke Appel. Proef hem ook!

Onze goede doelen

  • Het goede doel

  • Lees hier waarom

Wij hebben de twee leukste katten bij ons wonen: Kiwi & Aussie!

Helaas hebben niet alle huisdieren een thuis. Op 4 april is het Wereld Zwerfdierendag en daarom vonden wij het een tof idee om in de maanden april, mei en juni Stichting DierenLot te steunen. Voor elke bestelling die jij doet gaat er € 1,- naar dit goede doel!

Wil jij meer weten over Stichting DierenLot of zelf nog een donatie doen? Klik dan op de knop!

Stichting DierenLot

Een betere wereld begint bij jezelf! Daarom willen wij graag iets goeds doen en zullen wij de komende tijd verschillende stichtingen steunen doormiddel van een donatie.

En jij helpt mee! Door een bestelling te plaatsen gaat er automatisch € 1,- naar het goede doel van dat seizoen!

Lees hier meer

Een perfect cadeau shop je hier

  • Cadeaubox

  • Cadeaubon

  • Funky Feest!

De lekkerste vegan cadeau boxen bestellen. Dat doe je bij Koek & Kruimels. Ze worden per post naar je verstuurd. Leuk als cadeau voor je beste vriend(in) of familielid.

Check de cadeaubox

Wil jij iemand een leuk en origineel cadeautje geven? Maar weet je niet zo goed waarvan diegene houd? Koop dan één van onze cadeaubonnen!

Naar de cadeaubonnen

Een heerlijke cookie met vanille, witte chocolade & sprinkles. YUM!

Ik wil een Funky Feest!
Funky Feest

Vers uit de oven