Welkom bij Koek &Kruimels!

Wij zijn Greet en Rianne, zussen met een missie: de bakwereld vernieuwen met onze unieke, vegan koeken en bakmixen. Ons avontuur begint in een kleine bakruimte van 2 bij 2 meter, met een droom om duurzaamheid, kwaliteit en humor te combineren in elk product dat we maken. Ons doel is simpel: heerlijke traktaties creëren, het milieu positief beïnvloeden en jou laten glimlachen.

In onze zoektocht naar duurzame opties beseften we hoe uitdagend het kan zijn om de juiste keuzes te maken.

Overal zie je dezelfde standaard producten, wat ons inspireerde om iets nieuws en anders te bieden.

Zo startte Rianne in 2021 BijZonder Lekker Gebak, tijdens een periode van onzekerheid en baanwisselingen.

Haar passie voor bakken, en bewust wat voor impact bepaalde ingrediënten hebben op ons milieu, leidde dit tot de creatie van unieke vegan baksels.

Na twee jaar van groei en ontwikkeling paste BijZonder Lekker Gebak niet meer bij de ideeën die Rianne had voor haar bedrijf en zo ontstond in 2023 Koek & Kruimels.

De nieuwe naam, huisstijl en website, is in samenwerking met Mariko van Sell Your Staff Online gemaakt.

Vanaf dat moment is Greet ook actiever mee gaan werken, waarmee ons team en onze visie sterker is geworden. En zeg nou zelf, samenwerken is ook veel leuker!

Elk van onze handgemaakte koeken en bakmixen vertelt een verhaal van zorg en kwaliteit, verpakt in milieuvriendelijke materialen. Daarom combineren wij biologische en Fair Trade ingredienten met een focus op vegan om niet alleen producten, maar ook ervaringen te creëren. Zo stonden we in 2023 op Lepeltje Lepeltje & Creative Life!

Onze toekomstvisie? Een wereld waarin Koek & Kruimels synoniem staat voor innovatie, duurzaamheid en plezier in de bakwereld.

We willen je inspireren om betere keuzes te maken zonder in te leveren op smaak of ervaring.

Of je nu dus op zoek bent naar een uniek cadeau of jezelf wilt verwennen met iets speciaals, onze VEGAN koeken staan voor je klaar!

Shop hier dat lekkers!

Enn uhm...

Volg ons avontuur op Instagram voor een kijkje achter de schermen en blijf op de hoogte van onze nieuwste creaties en verhalen.