Hi, wij zijn Koek & Kruimels!

Onze missie
Vegan gebak normaal maken. Lekker, makkelijk en simpel. Al onze producten zijn vegan, ambachtelijk en handgemaakt. De ingrediënten zijn zoveel mogelijk biologisch of Fair Trade.

Een betere wereld begint bij jezelf!

Wij maken de keuze makkelijker voor jou om niet alleen lekker te smullen, maar dit ook met een goed gevoel te kunnen doen. Zo zijn wij van mening dat zuivel en eieren niet (meer) nodig zijn. Dit omdat er nu veel plantaardige alternatieven zijn die een zelfde smaak geven aan de producten.

Greet's favo

Sowieso Frisse Framboos! Hij is zo lekker fris en zuur & dan ook nog smeuig aan de binnenkant. YUM! Voeg 'm toe aan je winkelmand.

Rianne's lieveling

Ambachtelijke Appel! Okey, okey. Het ligt er maar net aan waar ik zin in heb. Maar mijn favoriet is toch echt wel de Ambachtelijke Appel. Proef hem ook!

Een perfect cadeau shop je hier

  • Cadeaubox

  • Cadeaubon

  • Funky Feest!

De lekkerste vegan cadeau boxen bestellen. Dat doe je bij Koek & Kruimels. Ze worden per post naar je verstuurd. Leuk als cadeau voor je beste vriend(in) of familielid.

Check de cadeaubox

Wil jij iemand een leuk en origineel cadeautje geven? Maar weet je niet zo goed waarvan diegene houd? Koop dan één van onze cadeaubonnen!

Naar de cadeaubonnen

Een heerlijke cookie met vanille, witte chocolade & sprinkles. YUM!

Ik wil een Funky Feest!
Funky Feest koek

Vers uit de oven