Van bakmix naar koek: Een kijkje achter de schermen bij onze bakmixen!

Van bakmix naar koek: Een kijkje achter de schermen bij onze bakmixen!

Stap gezellig binnen in onze knusse bakkamer, waar we met veel liefde onze heerlijke koeken en andere lekkernijen maken. Voel je thuis en ontdek hoe onze liefde voor bakken tot leven komt.

Kwaliteit start met top-ingrediënten: Biologisch en Fair Trade

Bij het bedenken van onze heerlijke koeken hebben we veel tijd en proefrondes gehad. De sleutel tot succes? De ingrediënten! Wij gaan voor kwaliteit en daarom kiezen wij zo veel mogelijk voor biologische en Fair Trade ingrediënten. Daarom bestellen wij bijvoorbeeld hazelnootpasta van Terrasana. En deze gebruiken wij weer voor onze huisgemaakte Bueno-pasta. Zo proef je dus met elke hap de inzet voor kwaliteit die wij elke dag maken.

https://www.koekenkruimels.nl/collections/bakpakkettenRed Velvet Bakpakket

Ingrediënten online bestellen of toch vers inkopen?

Onze bakkamer puilt uit van zorgvuldig gekozen ingrediënten. Meestal bestellen wij deze online, maar we struinen ook graag rond in de lokale supermarkt of weekmarkt voor verse aanvullingen. Zo bestellen wij onze witte chocolade bij Bonvita. En deze chocolade is dus niet alleen biologisch, maar ook vegan, lactosevrij en glutenvrij.

Bakken met ons geheime recept

Met alle ingrediënten in voorraad gaan we aan de slag volgens ons geheime recept. Droge ingrediënten in de mixer, boter en water toevoegen, goed kneden en balletjes rollen. Simpel, maar wel alleen als je het perfecte recept hebt gekraakt. Onze koeken worden met liefde gebakken, en dat proef je in iedere hap.

Red Velvet koekRed Velvet koekjes

Vriezer volgeladen

Meestal maken we in één à twee dagen zo veel koeken dat de vriezer helemaal vol zit. Het voordeel? In de vriezer blijven ze lang goed, en krijgt jij dus altijd verse koeken opgestuurd zonder dat er iets verspilt raakt. Op donderdag bakken we namelijk alle bestellingen af, 16 minuutjes in de oven, een lekkere topping er bovenop en ze zijn onderweg naar jou!

Bak zelf met gemak: bestel onze vegan bakmixen!

Na het lezen van deze blog zin om zelf te bakken? Bestel dan onze heerlijke bakmixen. Voeg simpelweg boter, water en een snufje liefde toe, en voordat je het weet, liggen heerlijke vegan koeken bij jou thuis op de bakplaat. Nog even geduld, want je wil absoluut niet je tong verbranden en de fantastische smaken missen.

Volg ons ook op Instagram!